Registriraj se in kupuj ceneje

Registracija v MEGA klub vam prinaša dodatne ugodnosti. Članstvo v klubu omogoča ugodnosti, ki jih člani koristijo ob nakupih izdelkov in storitev.

V klub se enostavno registrirate z vnosom osebnih podatkov, sprejemom splošnih pogojev kluba in potrditvijo povezave, ki jo prejmete na el.  naslov, potem pa lahko začnete nakupovati ugodneje.

Splošni pogoji:

–       Član je oseba, ki se prostovoljno vključi v klub z namenom pridobivanja ugodnejših pogojev ob nakupu blaga in storitev, ki jih nudi spletno mesto www.e-misija.si. Z registracijo v klub in uporabo spletne strani uporabnik sprejema in soglaša s pogoji poslovanja in potrjuje, da je bil seznanjen s politiko zasebnosti;

–       V klub se lahko včlani vsaka oseba, ki je rezident RS in starejša od 15 let. Včlanitev je mogoča preko prijavnega obrazca na prodajnem mestu E-misija d.o.o., Ljubljanska cesta 21d v Kamniku ali preko obrazca na spletni strani. Pristopni obrazec v fizični ali elektronski obliki je hkrati soglasje člana s splošnimi pogoji, ki so dostopni na spletni strani in v poslovanici ponudnika. Pristopni obrazec mora biti izpolnjen pravilno in popolno in član navede naslednje podatke: ime in priimek, naslov, el. naslov in telefonsko številko.

–       Z včlanitvijo v klub člani izrecno soglašajo, da jim lahko na na njihov el. naslov ponudnik občasno posreduje reklamna sporočila, v zameno pa so člani opravičeni do ugodnejših nakupov. Član se lahko kadar koli odjavi od prejemanja e-novic.

–       Objavljene slike so simbolične, bistvene lastnosti blaga, cene s pripadajočimi davki in dajatvami, podatki o načinu plačila in dostavnih stroških ter roku dobave pa veljajo v trenutku dokončne potrditve naročila in nimajo vnaprej določene veljavnosti. Vse cene so prikazane v evrih in vsebujejo DDV in ne vsebujejo stroškov dostave. O stroških dostave in roku dobave bo član kluba neposredno obveščen ob kreiranju košarice.

–       Za dobavo in dostavo veljajo splošni pogoji, ki so objavljeni na spletni strani http://www.e-misija.si/splosno/splosni-pogoji

–       Z izpolnitvijo pristopnega obrazca član dovoljuje, da uporabnik kot upravljavec osebnih podatkov vse posredovane podatke in podatke o vsebini nakupov obdeluje v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1) z namenom, za katerega so bili posredovani.

–       Ponudnik zagotavlja, da osebne podatke članov in ostale podatke zbrane v postopku registracije ščiti pred razkritjem in posredovanjem nepooblaščenim tretjim osebam. Kontakni podatki, ki so potrebni za dostavo izdelka, bodo posredovani dostavni službi.

–       Ponudnik bo osebne podatke uporabil izključno za potrebe informiranja (reklamno gradivo, ponudbe) in ostalo potrebno komunikacijo ob izpolnitvi naročil.

–       Član z včlanitvijo in s sprejetjem splošnih pogojev potrjuje, da je seznanjen s pravico do vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravka in izbrisa osebnih podatkov, ki se nanašajo nanj, v skladu z določbami ZVOP-1. Ponudnik bo hranil osebne podatke le toliko časa, kolikor je potrebno za dosego namena, za katerega so se podaki zbirali in obdelovali.

–       Članstvo v klubu traja nedoločen čas. Članstvo je prostovoljno in je odločitev za izstop izključno prepuščena članu, ki lahko vsak trenutek zahteva, da se njegovi podatki trajno izbrišejo. Član iz kluba lahko prostovoljno izstopi kadarkoli z zahtevo, ki jo pošlje na naslov: info@e-misija.si ali pisno odda v poslovalnici ponudnika. Z izbrisom člana preneha status registriranega člana in vse pravice, ki izhajajo iz članstva.

–       Za vse informacije v zvezi s članstvom nas prosim kontaktirajte na naslov info@e-misija.si ali na tel. 01 830 3560.